Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske tilaus- eikä räätälöityjä tuotteita, ellei näin ole erikseen sovittu.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, tilinumerosi sekä tilausnumerosi. Löydät tilausnumeron sähköpostiisi tulleesta tilausvahvistuksesta.

Palautukset toimitetaan osoitteeseen Jyväkuja 14, 05400 Jokela.

Palautuksessa käytetään samaa toimitustapaa, kuin tilauksessa ja asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Säilytä postista saamasi kuitti palautuksesta ja säilytä se siihen asti, kunnes saat meiltä vahvistuksen palautuksesta. Lähetämme sinulle vahvistuksen, kun tuotteet ovat saapuneet varastollemme ja olemme käsitelleet palautuksesi.

Huom! Emme ole velvollisia korvaamaan liiallisesta hankauksesta johtuvaa mahdollista nukkaantumista, pesuohjeiden laiminlyönnistä aiheutuvia vaurioita tai epäsopivasta koosta johtuvaa saumojen venymistä. 

Maksujen palautus

Tuotteen saavuttua takaisin varastollemme, käsittelemme palautuksen 7 päivän kuluessa ja palautamme tuotteita vastaavan summan. Tilimaksujen ja tilisiirtona toteutettujen ennakkomaksujen palautukset maksetaan sille tilille, jota käytit maksamiseen. Huomaathan, että saatat joutua erikseen ilmoittamaan meille tilinumerosi palautusta varten. Jos käytit maksamiseen PayPalia tai luottokorttia, palautus maksetaan PayPal- tai luottokorttitilillesi. 

Vaihto

Tilattu tuote on mahdollista vaihtaa kaikkiin tuotteisiin ja kokoihin, joita sillä hetkellä on varastossa. Vaihdossa käytetään samaa toimitustapaa, kuin tilauksessa ja asiakas vastaa vaihdosta aiheutuvista postikuluista. Jos tilauksen muokkaaminen tapahtuu ennen, kun tavarat ovat lähteneet varastoltamme, ei tuotteen vaihdosta aiheudu ylimääräisiä kuluja.

Reklamaatio

Mikäli tuotteessa esiintyy jokin virhe, laittaisitko meille sähköpostilla kuvan ja tarkan selostuksen virheestä osoitteeseen info@beautibody.fi. Kirjoita otsikkokenttään Reklamaatio sekä tilausnumerosi. Olemme yhteydessä valmistajaan ja käsittelemme asian mahdollisimman nopeasti.

Lue sopimusehdot kokonaisuudessaan >